Hei, olen Johannes Männikkö ja johdan yritystä YJT Group Oy. Kerron sinulle seuraavaksi hieman itsestäni ja yrityksestä.

Olen ollut yli 20v erilaisissa sisätilojen muutos- ja rakentamistehtävissä, joista suurimman osan olen ollut tämän alan projektien hallinta- ja johtotehtävissä. Pääosin olen vastannut asuinhuoneistojen ja liiketilojen saneerauksista kiinteistöjä omistaville tai hallitseville yrityksille ja vastannut sovittujen aikataulujen sekä kokonaiskustannusten toteutumisesta. Välillä toteutusprojekteissa on ollut useiden yritysten ketjuja. Samoilla toimenkuvalinjoilla on tarkoitus jatkaa myös tämän yrityksen kohdalla.

Vuosina 2010-2013 olen mm. vastannut suurimmasta osasta Suomessa purettavista ja rakennettavista Tiimari Oyj ketjun myymälöistä, joita kyseisenä ajanjaksona oli toistasataa. Specsavers ketjulle olen hoitanut n. 50 vastaavaa projektia, lukuisia myymälöiden muutos- ja rakennusprojekteja kauppakeskuksissa mm. Citykäytävällä pääkaupunkiseudulla jne. Useat taloyhtiöt ja isännöintitoimistot ovat myös asiakkaina tulleet tutuiksi.

Olen aiemmin toiminut valtaosin Helsingin alueella, mutta nykyään tämän yrityksen myötä toiminta- alueena on Varsinais- Suomi ja erityisesti Turku, jossa itsekin nyt asun.

YJT Group Oy:n toimintaidea on selkeä. Teemme sopimuksia palvelukokoisuuksista tai projekteista yhteistyötahojen kanssa ja valvomme sovittujen ehtojen ja päämäärien toteutumista. Käytännössä minä olen siis usein ensimmäinen ja viimeinen henkilö, jonka palvelun ostaja näkee. Ensimmäinen asiasta sovittaessa ja viimeinen kun tehty työ luovutetaan.

Toiminnan on tarkoitus jatkua useimpien asiakkaiden kanssa vuodesta toiseen, joten on selvää että YJT pyrkii kaikissa tilanteissa huolehtimaan, että asiat hoituvat sovitulla ja muutenkin parhaalla tavalla. Tässä toimintamallissa tilaajan etu on myös YJT:n etu kun asiakastyytyväisyys palkitaan pitkäkestoisena yhteistyönä ja luottamuksena.

YJT Group Oy käyttää palvelun tuottamiseen tai projektin toteuttamiseen omaa työvoimaansa sekä luotettaviksi tietämiään yrityksiä ja vastaa lopputuotoksesta. Tähän toimintamalliin yrityksen nimi myös viittaa: - Yritys Ja Työvoima ryhmittymä.

Teemme paljon huoneistoremontteja ja liiketilojen muutos töitä joihin kuuluvat mm. keittiöremontit, lattia- asennukset, maalaukset, sisäseinämuutokset jne. Näihin kokonaisuuksiin liittyy toisinaan myös suunnittelu, siivous- ja kiinteistönhuoltopalveluita.