Luotettavaa huoneistojen saneerausta Turun alueella !

— TOIMITUSJOHTAJAN TERVEHDYS —

  • Hei, olen Johannes Männikkö ja johdan yritystä YJT Group Oy. Haluan kertoa sinulle hieman itsestäni ja yrityksestä. 
  • Olen ollut yli 20v erilaisissa sisätilojen muutos- ja rakentamistehtävissä, joista suurimman osan olen ollut projektien hallinta- ja johtotehtävissä.  Pääosin olen vastannut asuinhuoneistojen ja liiketilojen saneerauksista kiinteistöjä omistaville tai hallitseville yrityksille ja vastannut sovittujen aikataulujen sekä kokonaiskustannusten toteutumisesta. Välillä projektiketjuissa on ollut useitakin yrityksiä. Samoilla toimenkuvalinjoilla on tarkoitus jatkaa myös tämän yrityksen kohdalla. 
  • Vuosina 2010-2013 olen mm. vastannut suurimmasta osasta Suomessa purettavista ja rakennettavista Tiimari Oyj ketjun myymälöistä, joita kyseisenä ajanjaksona oli toistasataa. Specsavers ketjulle olen hoitanut n. 50 vastaavaa projektia, lukuisia myymälöiden muutos- ja rakennusprojekteja kauppakeskuksissa mm. citykäytävällä pääkaupunkiseudulla jne. Useat taloyhtiöt ja isännöintitoimistot ovat myös tulleet tutuiksi huoneistosaneerauskohteiden tilaajina.
  • Pääosin olen aiemmin toiminut Helsingin alueella, mutta nykyään toiminta- alueena on Varsinais- Suomi ja erityisesti Turku, jossa itsekkin asun. 
  • YJT Group Oy:n toimintaidea on selkeä. Teemme sopimuksia palvelukokoisuuksista tai projekteista yhteistyötahojen kanssa ja valvomme sovittujen ehtojen ja tavoitteiden toteutumista. Käytännössä minä olen siis usein ensimmäinen ja viimeinen henkilö, jonka palvelun ostaja näkee. Ensin asiasta sovittaessa ja lopuksi kun tehty työ luovutetaan. 
  • YJT Group Oy käyttää palvelun tuottamiseen tai projektin toteuttamiseen omaa työvoimaansa sekä luotettaviksi tietämiään yrityksiä ja vastaa lopputuotoksesta. Tästä Yritys Ja Työvoima ryhmittymämallista on johdettu myös yrityksen nimi.
  • Toiminnan on tarkoitus jatkua useimpien asiakkaiden kanssa vuodesta toiseen, joten on selvää että YJT pyrkii kaikissa tilanteissa huolehtimaan, että asiat hoituvat sovitulla ja muutenkin parhaalla tavalla. Tässä toimintamallissa tilaajan etu on myös YJT:n etu kun asiakastyytyväisyys palkitaan pitkäkestoisena yhteistyönä. 
  • Käytännössä teemme huoneistoremontteja ja liiketilojen muutostöitä joihin kuuluvat mm. keittiöremontit, lattia- asennukset, maalaukset, sisäseinämuutokset jne. Näihin kokonaisuuksiin liittyy toisinaan myös mm. suunnittelu, siivous- ja kiinteistönhuoltopalveluita.

 

Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam